O Nama

 

logo-o-nama

Pre 15 godina, prvi Polar bicikli su sišli sa proizvodne linije, kao rezultat naše želje da ponudimo bicikl kakav u tom trenutku nije postojao na tržištu. Od tada, oko 70.000 ljudi je prevalilo više miliona kilometara koristeći Polar bicikle. Ukoliko smo makar i delić naše strasti i ljubavi prema okretanju pedala uspeli da podelimo sa tim ljudima, onda je naša misija ispunjena.

Danas, Polar kolekcija za je potpuno redizajnirana i predstavlja skup naših ideja o tome šta je suština bicikla. U Polar su utkani naši snovi, ali i znanje i tehnička superiornost naših partnera, vodećih proizvođača delova za bicikle, firmi kao što su Shimano, Ritchey, Continental i druge.

Od samog početka, naša ideja je da napravimo proizvod koji je “optimalna varijanta”, “najbolja ponuda”, odnosno “best buy” na tržištu, spoj kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti, za neki normalan novac. Bicikli iz ovogodišnje kolekcije imaju mnogo toga da ponude gradskim rekreativcima, off-road avanturistima, deci i njihovim roditeljima, takmičarima. Vidimo se na vožnji…